4. forduló értékelés

18 pilóta 83,8 km (-cilinderek) háromszög.
Kalocsa - Németkér - Akasztó - Kalocsa
Hát mit tagadjuk a reptéren felvert sátornál elfogyasztott reggeli közben nem bíztunk a nap sikerében, de szerencsére tévedtünk.
A feladat kiírást egy kicsit bevállalósnak tartottuk de elhangzott egy mondat "Ha már csináljuk, akkor csináljuk komolyan" ebben a hitben mindenki odatette magát a cél érdekében és ismét 100%-os napot csináltunk!!! Sőt ha lehet azt mondani talán sokkal többet.
6 pilóta a célban!
1. Vértes Balázs, AXIS Mercury
2. Varga Dénes, SOL Tracer 2008
3. Szabó Joe József, Skywalk Poison
4. Detki Árpád, NOVA Triton
5. Babik Szilárd, Gradient Avax XC2
6. Orsy László, Sky-Country EVO

Kemény feladatnak ígérkezett, de összesen 15-en teljesítettünk 30 km felett. Számomra egy érdekes dolog volt, hogy 2 pilótával is együtt tekertem akiket én csörlőztem fel a startnál. :)
Nagyon ütős termikekkel lehetett emelkedni, de ahogy közeledett a cél és telt az idő annál gyengébb lifteket is meg kellett becsülni. Balázs csúnyán rátett a mezőnyre (majd egy óra) de ez csak azért van, mert nem siettünk :) Kiki a maga kis háromszögét szépítgette építgette, vagy éppen közdött a fentmaradásért.
A végeredmény a fontos!
Nagyon jó hangulatú színvonalas versenyen vehettünk részt, és ismét szereztünk néhány hívet az alfoldi csörlős repülésnek.
Bebizonyosodott, hogy lehet csörlésből is távrepülő versenyt rendezni, morgások és veszekedések nélkül.

Köszönöm a csörlős csapatoknak, hogy kiálltak mellettem és a PD Liga mellett!
-Bíró Family
-Pityke Family
-Fekete Zoli, Székely Gyuszi (szolnoki csapat)
-trailer: Pákozdi Andor (Cegléd)

Köszönöm a versenyen kívüli pilótáknak a türelmüket!
(Talán még egy érdekesség: Rózsában ledobom az ernyőm a starthelyen minden várakozó pilóta elé és nem morgást kapok, hanem még oda is jön egy srác és megkérdezi, hogy segítsen e kiteríteni.... talán "jpg" cimborái közül valaki. Teljesen ledöbbentem! :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése