Task 8


A meteo előrejelzések alapján azt hittük végre megszűnik a kánikula és lehet jót tekerni végre.
Reggeli találkozókor többen jelezték hogy Miskolc és Mezőkövesd felé már élénk Ék fúj ami nem jó az Egeden lévő starthelyekre. Párducék ekkor már megkezdték a tanfolyamosok oktatását a Dk-i starthelyről. A jelzett szélből szinte semmit nem érzékeltünk.
A feladat kiírásakor figyelembe vettük az infókat és ennek megfelelően írtuk ki.
Egerbakta - Füzesabony - Kál 41 km törtvonalú céltáv (egyéni időméréssel)
A kiemelkedés ezen a napon is problémásnak ígérkezett. A mezőny több alkalommal volt a hegy fölött, és nivo ban is. Na persze és nagyon sokan többször is a leszállóban találtuk magunkat.
Akik elindultak panaszkodtak a szembe szél miatt, mert az előrejelzett ÉK nem jött hanem inkább Déli szél volt jellemző. Ákos Zsú küzdött és jutott a legtovább. Nagyon kevesen tudtak kimenni a minimum 10 km-ből. A GAP2002 ennek megfelelően értékeli a teljesítményeket és pontozza a napot. (valami kis pontot oszt) Kiértékelés folyamatban.

Köszönöm a sok jó kívánságot! Ezen a napon töltöttem be a 40-et :)) Azért lett a task is kicsivel több :))))) mint 40 :))

Most kaptam a hírt, hogy a piros ernyős Kerényi David aki megcsinálta még a forduló pontot, szeretne ismét nevezni a peches díjra. (traklog off!!!)
Húzom neki a 3. strigulát! :)))

Újabb jelentkező!
Ákos Zsuzsi: "Én is szeretnék jelentkezni a peches díjra, 2 óra 20 perces küzdéssel a taskon, teljesítve majd a feladat felét, szereztem gyakorlatilag 7-es db pontot!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése