Nevezés:

MINDEN siklóernyős nevezhet a versenyre, aki kedvet érez a pénzdíjas versenyzés iránt, ill. a blogon leírtakat a nevezési díj befizetésével elfogadja.
A nevezési díj teljes egészében a nyeremény alapot képezi.
A verseny egyéni költségeit minden versenyző önállóan fizeti. (szállítások, csőrölések)
A verseny nevezési díja: Ha valaki egyben kifizeti az éves nevezési díjat 100 euró, akkor (jogosult az összes versenynapra igc-t leadni ami tervezetten 14 nap fölött lesz), ha nem lenne 10 érvényes verseny nap akkor arányos visszatérítést kap.
Helyszíni regisztráció 10 euró/nap (csak a fizetett versenynapok értékelhetők)
A verseny nevezési díjat (CSAK euro-ban lehet befizetni az árfolyam változások miatt.) Kérjük erről mindenki előre gondoskodjon!
A nevezési díjat a helyszínen minden verseny nap 11 óráig, illetve a feladat kiírása előtt lehet befizetni. Ha a napot töröljük akkor a napi nevezési díjat visszafizetjük vagy a következő fordulón jóváírásra kerül.
Nevezés: Az oldalon található jelentkezési lappal.
Rövid elbírálás után értesítést kap a versenyző a fizetési feltételekről, neve megjelenik a Versenyzői listában. Egyéb kérdések az info(kukac)aunair.hu címre jöhetnek.
Figyelem! Mindenki saját felelőségére repül! A nevezési díj befizetésével elfogadja a PD liga szabályait, és azokkal egyetért! A repüléshez szükséges eszköz és jogi feltételekről saját maga önállóan gondoskodik! Az esetleges károkért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

3 megjegyzés:

  1. Hello!
    Egy-két felvetés:
    - miért csak Magyarország területére fókuszálunk, és miért kell előre rögzíteni a helyszínt?
    Lehetne közeli szolvén, horvát, osztrák, román... helyszín, időjárás függvényében péntek este kiválasszátok a tutit. (így lehet, hogy hatékonyabb lenne a dolog)
    - Szerintem kicsit sok az időpont kezdésnek
    - A csörlős verseny nem tudom mennyire fair és mennyire segíti a felkészülést komolyabb versenyekre
    - Elvileg lesznek rangsorolók is, érdemes lenne összefésülni a dolgot

    Üdv,
    Budai Peti

    VálaszTörlés
  2. Hali Peti!
    -Azért Mo. mert így belefér a hétvégébe és a pénztárcába mindenkinek (szabadságok nélkül). -Az előre rögzített időpont és helyszín is a tervezhetőség miatt van. Pld. ha a kiirt versenynap Egerben EK-van akkor oda úgy sem megy senki hanem, megy ahova tud. (a versenyt töröljük)
    -Azért sok az időpont, mert úgyis kénytelenek leszünk törölni napot, mert olyan szerencsénk nincs, hogy mindig ekkor legyen jó idő!
    -Csörlős verseny annak fair aki ritkábban repül hegyről.
    -En is támogatnám a fésülést (mert úgy is megyek rangsorolóra) de vannak akik kimondottan nem akarják pld. a Stol-on megtanulni a versenyzés fortélyait. :) és ezért még egy valag pénzt is elkölteni.
    Köszi az érdeklődést! (gyere te is!)

    VálaszTörlés
  3. Hello ismét!
    A hétvégébe sokminden belefér, csak nem reggel 10-kor kell indulni, hanem 1-2órával korábban.
    A pénztárcába meg úgy férne bele jobban ha nem a profik támogatására menne a pénz hanem pl. üzemanyagra. (gondolom a jobbak sem a lóvé miatt neveztek)
    A tervezhetőség akkor igaz ha nagyobb az esélye az érvényes versenynapnak. A mostani időpont, helyszín jó ha 30-40%-ban lesz érvényes. Viszont lehet majd szakérteni a starthelyen amikor nem fújtátok le előre, vagy szitkozódni ha lefújtátok és épp jó.

    Én a hatékonyabb repülés/időráfordítás arányt preferálnám, tán így olcsóbb is a sport. A fésülés meg még valószínű várhat pár évet, amíg az érdekek egymásra nem találnak.

    Elnézést az okoskodásért, örömmel megyek ha lesz nap.

    csumi, Budai Peti

    (pedig a Stol-on lehet csak igazán tanulni..)

    VálaszTörlés