2. liga (2010)

Hamarosan elkezdődik az új siklóernyős szezon és kezdetét veszi a 2. Magyar Liga versenysorozata.
Az elmúlt évben lezajlott versenynapok tapasztalatait figyelembe véve, néhány módosításra lesz szükség.
-Ilyen például az értékelés, ami várhatóan az FAI -ban használt értékelésre alapul.
-A helyszínek megválasztásában is változások lesznek. Mivel a csörlős start nem hozott annyi plusz versenyzőt mint amennyi plusz energiát igényelt, ezért a Liga versenyek 2010-ben a Nyikom és az Eged starthelyeken lesznek megrendezve.

Sándor Istvántól azt a támogatást kaptuk, hogy a Liga versenyzői a versenyek időpontjában a Nyikom starthelyet költségtérítés nélkül használhatják, még akkor is ha nem sikerül a siklóernyős szövetségekkel egyezségre jutni, a starthely éves költségeivel kapcsolatban.
Ez úton is köszönöm a hozzájárulását és a szervezés lebonyolításához felkínált segítségét!

A repülések regisztrálásához és a verseny eredmények nyilvánossá tételéhez továbbra is az XContest magyar felületét (MKK 2010) szeretnénk használni.

A Magyar Siklóernyős (XC) Liga versenysorozata továbbra is szeretné független versenyként összefogni a siklóernyős sportolókat. Továbbra is az eddig jól bevált mottó az irányadó:
"Mindenki saját felelősségére repül! A nevezési díj befizetésével elfogadja a Liga szabályait, és azokkal egyetért! A repüléshez szükséges eszköz és jogi feltételekről saját maga önállóan gondoskodik! Az esetleges károkért a szervezők nem vállalnak felelősséget."

Továbbra is várjuk a verseny támogatóinak jelentkezését!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Érdeklődöm, hogy ki a főszervezője, valaki tud nekem adni egy elérhetőséget felé!
    E-mail/ telefon

    Köszi, Judit

    VálaszTörlés